Tankschepen    Producttanker    Chemie    Panamax    Aframax    Suezmax    VLCC   Links

TANKERTRADING.com is een handelsfirma gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in de handel en bemiddeling van zeegaande tankers en binnenvaarttankers wereldwijd. TANKERTRADING.com  werkt wereldwijd samen met grote nationale en internationale scheepsmakelaars/reders waardoor het aanbod van schepen dagelijks wordt uitgebreid. Voor verbouwing van binnenvaart tankschepen van enkelwandig naar dubbelwandig kunnen wij een grote rol betekenen voor de huidige tankvaartondernemer. Wij hebben goede contacten met diverse scheepsbouwingenieurs en scheepswerven voor een volledige verbouwing conform de eisen van het IVR en de welbekende Classificatiebureaus.

TANKERTRADING.com kan uw partner zijn in de aan of verkoop van een tankschip. Wij begeleiden het hele traject voor u, zodat u zich verder kan focussen op uw eigen werkzaamheden. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw schip op onze website kosteloos voor (stille) verkoop plaatsen.

TANKERTRADING.com vraagt voor buitenlandse scheepseigenaars enkelwandige tankers van 1200 tot 4000 ton draagvermogen, voor export naar de Afrikaanse westkust. Deze schepen behoeven niet in het bezit te zijn van een geldig Certificaat van Goedkeuring.

TE KOOP: RECHTSTREEKS VAN EIGENAAR, MTS EXPLORER, 5 JAAR GELDIG KLASSECERTIFICAAT GERMANISCHER LLOYD. VOOR MEER INFORMATIE KUNT U OP ONDERSTAANDE FOTO KLIKKEN.

Voor informatie zijn wij te bereiken op:   berg@tankertrading.com

Telefoon: +31.622.608.516

Telefax: +31.180.465.913

Copyright  2008                                                                                                                                                 TANKERTRADING.com is a division of Frelin Group.